Tänään napsahti jälleen yksi vuosi mittariin, päivä meni mukavasti ensin laulutunnilla ja sitten kaverini E:n kanssa, jolta sain kyllä sen parhaan lahjan: kätköily officially aloitettu taas talven jälkeen! Kolmesta suunnitellusta löydettiin kaksi, kolmas jäi olosuhteiden pakosta odottelemaan että lumet sulaa :D ja toinen löytyneistä oli kätkö mikä jäi viime kesänä hakematta ja on koko talven kaivellut mieltä, jei!

IMG_0868-normal.jpg

Lisäksi yhtenä lahjana itselleni voisi pitää uutta hametta jonka hurautin pari päivää sitten mielessä vankasti idea siitä että se laitetaan tänään päälle. Salama huijaa vähän liikaa harmaaseen mutta tuo on semmonen harmaaseen loivasti taittuva vihreä. Kangas kuuluu kategoriaan "pyörinyt nurkassa ties miten kauan" mutta kun miun ongelma on aina se että en jaksa käydä leikkaamaan paloja ommeltaviin vaatteisiin...! Mutta sitten kun lopulta jaksan kaivaa kankaat ja sakset esiin ei menekään kuin muutama hetki ja on valmista, tuon hameen kanssa (perus puolikello) meni mm noin tunti ensimmäisest leikkauksesta viimeisen langan leikkaukseen :D Teki muutenkin juhlapäivän kunniaksi pukeutua vähän normaalia hienommin ja hameen seuraksi päätyi tuo taustalla kurkkiva musta kauluspaita. Olisin mielelläni jatkanut tyyliä vielä kengillä esim harmailla Alice-korkosaappaillani (nimi keksitty, tulee siitä että ne muistuttaa nyörinilkkureita jotka Alicella on Burtonin Liisa ihmemaassa elokuvassa :D) tai Tapaksen mustilla mokkanilkkureillani mutta kun vilkaisin säätä... loskaa, liukasta... taidan mennä hyväksi havaituilla DinSkon buutseilla :D

IMG_0361-normal.jpg

Caméeta (kirjoitanko ees oikein...?) puolestaan löytyi niin kaulalta, käsistä kuin hiuksista. Pöllösormus ostettu muutama vuosi sitten kaverin työpajasta, hiusklipsi joskus aikoja sitten Seppälästä ja kaulakoru myöskin kaverin tekemä. Vähän vähemmän makaaberi kuin viimeksi kun täällä blogissa näyttäytyi :D Pöllösormus tosin joutui luovuttamaan paikkansa toiselle sormukselle, oli virhearvio laittaa se oikeaan käteen, jäin koko ajan siitä kiinni takin ja laukun taskujen reunoihin ja lopulta pelkäsin hajottavani sen joten vaihdoin sen vähän yksinkertaisempaan lajitoveriin.

IMG_0362-normal.jpg

Kätköilyn lisäksi sain lahjaksi Rooibos-teetä, kiitos E! ♥. Hetihän sitä piti tehdä, samalla syötiin aamulla tekemiäni synttäri-kuppikakkuja, en jaksanu tehdä kakkua :D En oo hirveemmin rooiboksia maistellu mut tuo sitruunaruoho-rooibos on tosi hyvää, suosittelen! Happy Soul sopii lisäksi todellakin tämän hetkiseen olotilaan, se pari postausta sitten mainostamani hyvä tuuli nimittäin jatkuu edelleen, toki se saattaa myös olla pientä univajetta... :D tänään laulutunnillakin tuli revettyä yhelle omalle virheelle niin pahasti että meni pieni hetki ennen kun pysty taas laulamaan eheheh... Ei pidä tehdä elämästä liian vakavaa!

Mutta, eipä taas muuta, vuodella vanhentunut kiittää ja kumartaa ja jää odottamaan innolla tulevaa. Ciao!

Ps. Suhteellisen hämmentävää kun Googlen etusivulla komeilee kuvia synttärikakuista ja kuvatekstinä lukee Happy Birthday! Kävi jo mielessä että "mistä hiivatista google tietää miun syntymäpäivän" ennen kun sytytti että ainii, miulla on gmaili auki ja siellä tiedoissa on syntymäpäivä... xD