Ihan ensimmäiseksi, pari päivää myöhässä mutta hyvää ystävänpäivää siitä huolimatta!

IMG_0856-normal.jpg

Oma päiväni meni äidin, äidin serkun ja isoveljeni seurassa kun he tulivat käymään kaupungilla ja illalla puolestaan pääsin taas laulelemaan kun m-opistolla oli harmonikkakonsertti missä olin yhtenä laulajana. Sieltä saatiin pienet ruusut muistoksi ja nyt on pakko sanoa että onpas sisukas pikkuruusu, selvisi puolentunnin reissusta nollakelissä minun odotellessani bussia ja kävellessäni kotiin, eikä ollu millänsäkään.

IMG_0858-normal.jpg

Lisäksi sain suloiset sydänkorvikset kaverilta (Kiitti K!♥) kun kävin häntä moikkaamassa tuossa viime viikolla. Eläinkuosit ei noin yleensä ole se minun juttuni mutta noista tykkään ihan hirveesti!

IMG_0862-normal.jpg

Ja puikot heiluu edelleen, tuosta tummanvihreästä (joka hämärässä muuttuu kameleonttimaisesti petrolinsiniseksi!) tein itselleni lettibaskerin. Meinasin ensin tehdä ihan peruspalmikoita mutta kun tuossa reilu viikko sitten käväisin kirjastossa niin sieltä hyllystä hihkaisi Stich 'n Bitch -neulontakirja että: "Psst! Muistatko, täällä on se ihana lettibaskerin ohje!" ja loikkasi mukaani. Ja kyseessä on kyllä jälleen sellainen nyrjäytän silmäni/aivoni malli... xD mikä siinä onkin kun niitä hankalampia malleja on pakko neuloa just sillon kun kattoo koneelta/telkkarista jotain missä on pakko seurata tekstityksiä... Tein samalla mallilla pipon myös siitä oranssista langasta mutta sitä tehdessäni tein neulojan kardinaalimunauksen... En muistanut ollenkaan tarkistaa langanpaksuuksia ja sitä myöten neuletiheyttä... Oma lankanihan oli tosiaan sitten melkein puolet ohuempaa kuin ohjeessa ja kaikki ketkä neuloo tietää mitä siitä seurasi... Pipo oli ehkä hippasen liian pieni, mutta en enää siinä vaiheessa jaksanut käydä purkamaan joten otin yhteyttä samaiseen kaveriini jonka luona torstaina kävin ja kysyin tykkäisikö joku hänen lapsistaan oranssista piposta. Lopputuloksena oli että nuorin sai itselleen uuden pipon ja pipo sai uuden kodin :)

IMG_0857-normal.jpg

Loppuun vielä uudelleen löytynyt vanha suosikki, Lampuun Henki -tee nam! En oo mikään vihreen teen suurin ystävä mutta ne muutamat suosikit löytyy, toinen on juuri tuo Lampun Henki ja toinen puolestaan Clipperin Vihreä tee missä on mustaherukkaa ja gingoa, eli neidonhiuspuuta. Tai ei siinä vissiin ihan mitään puunkaarnaa oo vaan lehtiä heheh... :D huomaako taas huumorin tasosta tämän hetken väsymyksen? Mutta takaisin asiaan, sain alkuviikosta jonkun ihme allergiahyökkäyksen, toinen puoli päästä oli ihan tukossa ja vuotava, tein päivän aikana lähes kokonaan selvää sellaisesta isosta nessupaketista nam... Mutta sen päivän aikana tuli sitten juotua tuota Lampun Henkeä melkein kahden litran edestä (kun löytyy sellain puolen litran termosmuki) niin alko pikkuhiljaa sitten helpottaa ja seuraavana päivänä ei niiskutuksesta kertonut muu kuin pahasti rohtuneet nenänpielet...

Eipä sitten kai taas muuta, ciao!