Tänään oli taas se päivä jota odotetaan ainakin meikäläisen tapauksessa koko talvi, ja ei se ei ole kesäajan alku... Minun puolesta tuon kellon kääntelyn sais lopettaa kokonaan...! Onhan se toki kiva että tulee aikaisemmin valoisaa (EDIT! Ei kun siis illalla on pidempään valoisaa, niinpäin. Joka vuosi pitää miettiä miten päin tää oikein meni...?!) ja noin muttakun on jo valmiiksi niin paha aamu-uninen pallero niin sampi vieköön se tunnin siirto eteenpäin ei todellakaan ole mikään helppo homma! Tosin eilen taisi miun mieli olla jo illalla kesäajassa, rupesin nimittäin ehkä vähän aamuvuorosta väsyneenä silmät sulkeutumaan jo yheksän aikaan, yheksän!? Ja silti oli ihan pirun rikkonainen yöuni, liekö ollut syynä se että...

20170326_081422.jpg

Njauuuuu! Formulat alkoi tänä viikonloppuna! :D heh, meinasi käydä köpelösti ja meinasin nukkua lähdön ohi kun olin näköjään puoliunessa napsauttanu herätyksen pois päältä mutta onneksi joku sisäinen kello herätti viittä vaille kahdeksan eli ehdin juuri sopivasti pistää kahvit tippumaan ja syöksyä sohvalle jännittämään lähtöä.

20170325_185135.jpg

Oli muuten eilen samassa vuorossa se osaston toinen formula-intoilija jonka kanssa on aina hyvät keskustelut lajin tiimoilta :D

Formuloita ja telkkaria katesellessa onkin tänä viikonloppuna pitkästä aikaa heilunu puikot. Ihmettelen tosin mikä idea siinä on että se neuloosi iskee nyt kun talvi on käytännössä ohitse!? Yksi kaverini (joka myös on kova neulomaan) onneksi lohdutti että näemmä se neuloosi voi iskeä mihin vuodenaikaan tahansa :D mutta mitä tuli tehtyä?

20170325_185517.jpg

Uudet kämmekkäät! Olen talven aikana onnistunut hävittämään KAHDESTA parista toisen käsineen kun en huomannut ajoissa että yhden talvitakin tasku on pohjasta rikki. Tai oikeastaan huomasin sen silloin kun hävitin ensimmäisen käsineen ja kun en ehtinyt sitä korjata ja seuraavalla kerralla laitoin ajatuksisani käsineet molempiin taskuihin niin sain pian huomata että jahas, sinne meni taas yksi käsine prkle.....

20170325_183740.jpg

Äiti osti vähän aikaa sitten itselleen uusia lankoja ja tuon vaaleaharmaan miulle siinä samalla, Novitan Keto on tuo lanka nimeltään ja ihan tuollaista peruspalmikkoa tein tällä kertaa. Talvisin pidän usein kämmekkäitä nahkahanskojen päällä lisälämmikkeenä tai sitten ihan tuollaisenaan lauhemmilla keleillä, käsineet on aina helppo tapa piristää sitä perusmustaa talvitakkia :)

Ja sitten 31-haasteen seuraava osa:

18. Where are you happiest?

Missä olen onnellisin? No jos ihan vaan paikoista puhutaan niin se on varmaan ihan kotona, oli se sitten maalla tai Laprannassa, se paikka jossa voi vaan olla eikä tarvitse miettiä mitään. Pakko tosin myöntää että joku pieni narsistinen osa minusta viihtyy myös esiintymislavalla, siinä on sitä omaa taikaansa kun pääset esiintymään isolle joukolle, ilmaisemaan itseäsi oman taiteesi kautta ja paras kaikista, saat usein jonkinlaista palautetta tekemästäsi, niin hyvässä kuin huonossa.

Sitten jos seurasta puhutaan niin siinäkin tulee nämä perinteiset ystävät ja sukulaiset, vähän kliseistä tiedän, mutta kun se on totta! Läheiset on ne jotka tietää miten sinut saa paremmalle tuulelle ja auttaa vaikeuksien läpi voittoon!

Siinäpä taas näitä, nyt meikäläinen siirtyy sohvan puolelle jännäämään Tanssii tähtien kanssa- ohjelman parissa, ciao!