Tänään lähdettiin taas E:n kanssa helteitä uhmaten kätköreissulle ja aika hyvä saldo saatiin, seitsemän kätköä! Muutama oli pakko jättää seuraavaan kertaan kun oli kätköjen läheisyydessä niin paljon ei-kätköilijöitä, eli jästejä. Meikäläinen nauroi yhessä vaiheessa että joskus pitäis lähtee joskus kymmenen-yhdentoista aikaan illalla etsimään näiltä vilkkaammilta alueilta :D

Kätköjen lisäksi löydettiin pikkuystäviä!

IMG_1109-normal.jpg

Kuten tikka! Vanhemmat on nyt kyllä maalaistyttärestään ylpeitä kun myönnän että oli pakko vähän googletella että tuo varmasti tikka on.... Ja ellen ihan väärässä ole niin vaikuttaa käpytikalta!

IMG_1118-normal.jpg

Ja orava! Pikkukaveri meinasi tulla ihan kädestä päivää sanomaan ennen kuin muutti mielensä ja sukelsi läheisen auton alle :D mutta siis valehtelematta, varmaan parin metrin päässä kävi.

IMG_0470-normal.jpg

Ja kesän ensimmäiset naarmut...! En edes huomannut tuota kätköillessä, huomasin vasta kotona suihkussa! Kuvassa ei näytä ihan niin pahalta kuin todellisuudessa mutta näytti oikeasti siltä kuin oisin huitaissu käteen punaisella tussilla. Jalasta löytyy toinen rantu jonka tosin kyllä huomasin jo kun se tapahtui mutta tuon käsivarren naarmun kanssa ei ole aavistustakaan missä vaiheessa se on tapahtunut... Nyt se onneksi desinfektion ja rasvan jälkeen on vähän rauhoittunut. Rapatessa roiskuu! Tälläkin kertaa kun oli muutama "pusikkokätkö" niin ei siinä mitään hienohelmoja ryhdytä olemaan, läpi vaan! Kiitos taas E mukavasta päivästä, milloin uudestaan? ;D

IMG_1122-normal.jpg

Aikaisemmista tiedoista poiketen, vielä on yksi konsertti tänään. Olen itse päätellyt, en tiedä onko totta, mutta jos kevään tutkinnosta sai kiitettävän tai erinomaisen niin pitää osallistua näytekonserttiin ja sanokos ope että meitä on laulajia menossa seittemän vai kaheksan, hyvä me! Oma kappaleeni on Sibeliuksen "Lastu lainehilla" joka oli myös ohjelmistossani :)