"VAI OLLAAN SITÄ ELOSSA?!?!"

Vau, kolme kuukautta...! Huh, en kyllä osaa selittää mikä on ollu syynä hiljaisuuteen, joku vähän kalenterissa jäljessä ollu talviuni vai mikä... Mutta ei vaan oo saanu aikaseksi kirjoitella mitään tänne päin.. Eikä paluupostauskaan ole mikään päätähuimaava, kunhan vilautan mitä tein viime viikon ainoana vapaapäivänä, mutta lupaan jälleen ottaa itseäni niskasta kiinni ja julkaista vähän useammin juttua...

Eli, viime viikolla oli vain perjantai vapaa, tai oli oikeastaan myös periaatteessa sunnuntai koska aloitin silloin yövuorot (eli tänään loppu) ja ny onkin tällä viikolla edessä kolme vapaata, eli lauantaina vasta takaisin töihin. Niin, töissä olen taas, syyskuulle on nyt sopimus jei! Mutta se viime viikon puuhailu! Äiti kävi Laprannassa ja minähän otin jälleen autokyydistä kaiken irti, ostin nimittäin vihdoin ja viimein kesäkukat parvekeruukkuihin!

IMG_1547.jpg

Miulla on kaksi laatikkoa, isompi ja pienempi. Pienempi on parvekkeeseen rakennetussa telineessa parvekkeen "ulkopuolella", joten siihen laitoin tummanpunaisen miljoonakellon ja kaveriksi tuon lumihiutaleen. Mielessäni oli ostaessa hieno visio siitä miten nuo sitten kasvavat nätisti alaspäin ruukun reunan yli mutta saa nähdä... ainakin ne on nätit!

IMG_1548.jpg

Ja nätistä puheen olle, isompaan ruukkuun sijoitin kolme samettiruusua ♥ kukkien valinnan kanssa sai olla vähän tarkkana, parvekkeelleni nimittäin paistaa läpi päivän aurinko joten kukkaparat joutuvat aika saunaan päivän aikana, mutta toivotaan että nuo selviytyvät. Mahdollisuudethan kasvavat kunhan se kuuluisa joku muistaa antaa niille myös vettä heheh...

Kukkien muassa ostin myös uudet puutarhahanskat, nuo työkalut oli jo ennestään, mutta nyt mietin pitäisikö huolestua...

IMG_1549.jpg

...ne on nimittäin kaikki pinkkiä...! :D

Parveke on muutenkin kokenut pientä uudistusta...

IMG_1551.jpg

...tuossa kuukausi takaperin nimittäin lainasin varamaman autoa ja ostin sinne tuon kahdesta tuolista ja pienestä pöydästä koostuvan ryhmän, kyllä kelpaa aamukahvit juoda vapaapäivinä partsilla! Tuoleihin ostin myös semmoiset sinivalkoraidalliset istuintyynyt mutta ne näköjään unohtu ups... No, eiköhän nekin jossain vaiheessa täällä vilahda. Vielä kun tuohon betonin päälle saisi hankittua jonkinlaisen muovimaton tai puulaatoituksen niin parveke alkaa olla aika bueno!

No, olihan jos siinä taas, ei turhaan aloteta liian pitkillä uudestaan ettei mene hapoille kun ei vielä kunto kestä hehe... huomaa taas huumorintason suora yhteys väsymykseeni xD mut joo, kolme vapaata edessä, saa nähdä mitä keksii. Pleikkarin (kyllä, sorruin semmoisenkin ostamaan tässä alkuvuonna...) kapula ainakin on osan ajasta tiukasti kourassani, ostin nimittäin työyhteisön kauppapalstalta (tuo oli muuten hankala sana...) pari uutta peliä, can't wait!

Kuten luvattu, yritän taas päivittää vähän ahkerammin! (kuuluisat viimeiset sanat, tietysti kohta taas potkin itseäni päähän kuukauden hiljaisuuden jälkeen... ehe...) Ciao!