Eilen oli kiva ilta, pidettiin leffa-ilta tyttöjen kesken! Iltaan sisältyi PALJON mussutettavaa, paljon naurua ja puhetta ja tietenkin se leffa, joka tällä kertaa oli kiinalainen Red Cliff -elokuva.

IMG_0762A-normal.jpg

Niinkuin näkyy, mässättävää oli :D kaurakeksejä, kasvisminipizzoja, karkkia, pähkinöitä ja hedelmäsalaattia. Pizzoista sain itselleni tänään vielä hyvän välipalan ja hedelmäsalaatin lopun meinasin ottaa evääksi yövuoroon kun tänään taas semmoisetkin alkaa. Mutta ihana ilta oli ja uusi häämöttää jo (toivottavasti) horisontissa kun on yksi toinenkin elokuva joka kiinnostaisi useampaa nähdä :)

Tämä viikko on ollut eräällä syksy-narkkarille niin ihanaa korkealiitoa ettei mitään! Puissa on niin ihania värejä ja ilma on tuommoinen mukavan kirpeän viileä, mutta ei kuitenkaan kylmä ♥

IMG_0165-normal.jpg

Meinasin vielä tänä iltana lähteä pienelle kävelyretkelle kun heräsin aamulla vähän turhan aikaisin (aamuvuoro-herätyksiin tottuneena...) niin josko pieni liikunta piristäisi sen verran ettei ihan jo alkuyöstä rupea nukuttamaan :P

Loppuun vielä maininta ihanasta biisilöydöstäni, nim. Within Temptation feat. Tarja -Paradise (What about us?) Kun ensi kertaa biisin kuulin niin en voinut muuta kuin kuunnella jonkinlaisessa horroksessa, niin se vaan on että kun kaksi lempilaulajaa yhdistää taitonsa niin eihän siitä biisistä voi kun tykätä! Ja odotan into pinkeenä maanantaita että kirjastotilaukseni Tarjan uusi levy Colors in the Dark tulisi lähikirjastoon ja pääsisin sen lainaamaan...! Can't wait!

Vähän normaalia lyhyempi postaus mutta mitäs pienistä (no pun intented). Eipä taas muuta, kun odottelemaan yövuoron alkua ja huomenna taas pönttö sekaste kun on nukkunu päivän. Ciao!