11338style-normal.jpg

Kuva Googlesta

Elijah Mikaelson on yksi ykköslempihahmoistani Vampire Diaries sarjassa, sarkasmi-huumori on varma reitti tämän tytön sydämeen :D En oo nähny muita Daniel Gilliesin roolisuorituksia mutta Vampire Diariesissa mies rokkaa. Ja lainatakseni Alaricia: Elijah’s one scary dude. But with nice hair.

Iteltäni löytyy Vampire Diariesin kolme tuokkaria, oon vielä vähän kahen vaiheilla hankinko neljännen, kolmannen tuokkarin aikana nimittäin tuli vähän identiteettikriisejä. Kahden ensimmäisen tuokkarin aikana fiksoiduin niin totaalisesti Elena-Stefan paritukseen ja siihen että Stefan on se "hyvä ja lempeä" kaveri (vaikka hahmon kiltteys ja lempeys alkoi haaastattelujen mukaan ärsyttää näyttelijää [Paul Wesley] itseäänkin xD) joten kolmatta tuokkaria oli aika hankala kattoa toisinaan... Mutta kolmas tuokkari jäi semmoseen cliffhangeriin että ois ihan kiva tietää miten tarina jatkuu... en tiedä, jos löydän jostain mega-alesta tai antikvariaatista niin saatan jopa ostaakin neljännen tuokkarin, muuten jatkan jahkailuani varmaan seuraavalle vuosikymmenelle :D

Jaa miksi päätin yhtäkkiä avautua Vampire Diariesista? No tämän takia:

IMG_1027-normal.jpg

Sarjaa seuranneet varmasti tunnistavat Elenan korun jonka Stefan hänelle antoi (kolmannella tuokkarilla oli ihan mielenkiintoista kun korun tarinaa aukaistiin vähän lisää). Facebookista löytyy sellainen sivusto kuin Carnival Skulls jossa löytyy jos jonkinlaisia koruja ja muuta esim kännykänkuoria. Melkein puoli vuotta jahkailin mutta lopulta sorruin tilaamaan itselleni oman kappaleeni (tosin paketin avaaminen oli hienoinen blonditesti, oli niin hyvin pakattu mutta saksien avulla läpäisin sen :D). Siitä asti kun aloin sarjaa katsomaan olen ihaillut tuota Elenan korua. Omani sisästä ei tosin löydy vampyyreja heikentävää/torjuvaa rautayrttiä (sain vähän aikaa googletella mikä vervain on suomeksi, iski ihan totaalinen black-out...!), vaikka ei toki ois mikään pöhkömpi idea heittää sinne jotain yrttiä tuoksumaan :D

Korujen ja vampyyrien lisäksi laulu on raikunut, viime viikonloppuna sain intopistoksen youtuben karaoke-videoihin ja jotenkin ajauduin lopulta etsimään duetto-videoita joissa mies-ääni on jo valmiina ja huhheijaa mitä löytyi! Youtubesta kyllä löytyy oikeesti mitä vaan jos osaa etsiä :D omia lempitilejä on löytynyt kolme, MithrilCipher, vaanfluff ja FirstTenor76. Etenkin tuo MithrilCipher... wow! Basso-ääni toimii aina, etenkin basso jolla on niin laaja ääniala kuin tällä kaverilla, kylmät väreet vaan kulkee esim Phantom of the Opera-biisiä kuunnellessa ja laulaessa. Ottaa niin pahasti päähän ettei itselläni ole miksaus ja äänityslaitteita, jos ois iskisin varmaan youtubeen melkein coverin päivässä :D pakko tyytyä lauleskelemaan itsekseni.

Loppuun vielä vähän väriloistoa

IMG_1022-normal.jpg

Vk-loppuna kävi vieras joka toi mukanaan palasen kevättä, ruukkunarsisseja :) mutta äkkiä nuo kyllä aukesi, sunnuntai-iltana ei ollut yhtään väriä näkyvissä, vain nuput. Eilisaamuna oli yksi auki ja tänä aamuna kaikki kolme. Pientä päivän piristystä :)

Eipä kai taas muuta ihmeellistä, ciao!

Ps. Se viime viikon lumipyry sai hieman epäilevälle tuulelle mutta nyt uskallan jälleen toivoa että kun bussikortin lataus vanhenee parin viikon päästä niin ei tarvitse enää uusia uudelleen vaan voin siirtyä jälleen pyöräilijä-moodiin, on aika mukavasti taas sulaneet lumet ja jäät kaduilta...! Sormet ja varpaat ristissä!