Hello, meikäläisellä on nyt edessä kolme vapaapäivää, tai siis no oikeastaan kaksi koska yksi oli jo tänään hehe, mutta silti, pitkä vapaa ja kyllä tuntuu taas kivalta! Oli tuossa viikolla yksi iltavuoro jolloin meillä oli vajaamiehitys kun yksi hoitaja sairastui eikä saatu enää sijaista ja meikäläinen oli ainoa sh sinä iltana >.< no, ei ollu niin paha ilta ku ois voinu olla mut... ei ihan heti uudelleen jooko? :)

Alkuviikosta oli myös yövapaita niin kävin kurkistamassa Laprannan tämän vuoden hiekkalinnan :) Tänä vuonna aiheena on Sankarit ja suosittelen lämpimästi käymään jos tänne päin eksyy! Alhaalla muutama lempparini, nämä ensimmäiset varmaan tunnistaa kaikki -80 ja -90 luvulla kasvaneet! (ja miksei muutkin :D)

20150610_132215.jpg

Donkey Kong!

20150610_132101.jpg

Mario!

Seuraava puolestaan sai jopa hieman herkistymään, niin totta!

20150610_132248.jpg

Tänään puolestaan nähtiin taas O:n kanssa kahvin merkeissä. Mokoma kävi viikolla perheensä kanssa Lontoon-matkalla...! Ei sillä että kateellinen oisin... miekii haluun! No joo, ihan innokkaasti (enkä ihan hirveen vihreenä) kuuntelin tarinoita mutta meninpä taas vähän pähkinöiksi kun toinen tuumasi että ainiin! toin siulle jotain pientä! ja kaivoi tämän laukustaan:

IMG_1562.jpg

Pöllö, oih! ♥ tuo on tuoksukynttilä mutta kuppi on niin nätti ja tukeva että kunhan saan poltettua niin sinne kyllä pesiytyy tuikkuja :) Tuoksuna on paketin mukaan Yuzu and Green Tea. Öh, vihreän teen kyllä tiedän mutta mikä ihme on yuzu?! Ainoa joka tulee mieleen on yksi aasialainen kastike hehe :)

Loppuun vielä löytö jonka tein Sumasta kun siinä joku aika sitten käväisin:

IMG_1565.jpg

"Kamala Luonto -Minäkö Hullu? -kokoelma joka sarjakuvastrippien lisäksi sisältää lyhyitä kuvauksia ja kirjoitelmia mielen horjumisesta ja hoitamisesta." (takakannesta). Kamala Luonto on se sarjakuva jonka aina luen IltaSanomien sivuilta ja esim yövuoroissa kun on pakolliset työt tehty ja on hiljaisempi hetki/ei muuta tekemistä niin lueskelen niitä arkistoja. Välillä näen itseni niin tuossa ketussa :D etenkin tässä alla olevassa joka onkin yksi lempparini:

1288732366905.jpg

kuva Ilta-Sanomien sivuilta

Heheh ;D

Joo, eipä kai muuta, pahoittelen vähäsanaista tekstiä mutta nytei oikein irtoa, yritetään ensi kerralla uudestaan. Ciao!