Mikä ihme miulle tulee blogin kanssa näin keväisin!? Jo kolmas kevät kun on sama juttu käyny että maalis-huhtikuun aikaa vaan yhtäkkiä postaukset tyrehtyy!? En tiedä... no, nyt eletään kuitenkin jo toukokuuta ja vuorossa ois huhtikuun lempparit! Miulla puolestaan on meneillään yövuoro-putki, olin jo viime viikolla kolmessa yövuorossa, sit oli neljä vapaata ja eilen alko neljän yön putki... krrrrrhhhh... voi olla että perjantaina on vähän väsy... xD mutta ne huhtikuun lempparit tulis tässä!

Lempiruoka

20170418_154318.jpg

Tässä kuussa meikäläisen ruokavalio on koostunu aikapitkälle aasialaisesta ruoasta, esim muutamaankin kerran on tullu syötyä Tang Capitalin puffetruokaa, joko paikan päällä kaverin kanssa tai sitten kotona take awayna. Lisäksi olen itsekin tehny nyt tosi paljon aasialais-vaikutteista ruokaa :)

Lempivaate

20170429_171447.jpg

Lempivaatteeksi nousi oikeastaan tuossa viime viikolla hupparitakki, minkä ostin alunperin välikaudelle lenkkivaatteeksi. Nyt on vielä ollu vähän liian viilee että menis pelkästään tulla esim. toppi alla mutta takin alla tuo lämmittää kivasti ja kotona tuo on ihan täydellinen olovaate.

Lempikuva

20170421_214941.jpg

Pari viikkoa sitten tuli ihan älyttömiä rakeita! Töistä lähtiessä oli pakko napata kuva! Tuossa vaiheessa olivat vielä jo vähän sulaneet, mut isoja ovat silti!

Lempikaveri

20170427_160039.jpg

Meidän venkoilija! ♥ kävin viime viikolla kotona ja totta kai piti karvakorvaa siinä paijata...!

Lempikosmetiikka

20170429_131406.jpg

Huhtikuussa on kulunu ehdottomasti eniten perusvoiteita! Etenkin kämmenselkien ihoni on ollut ihan korppuna jostain syystä joten käsienpesun ja etenkin suihkun jälkeen sujahdan aina hyvin nopeasti purkin luokse. Tuo Propolis-voide on edelleen kovassa käytössä vähän niinku teho- tai täsmähoitona kuivimpiin kohtiin ja uutena tuttavuutena puolestaan tuo Dermalogin emulsiovoide on sitten ihan isojen alueiden kuten käsivarsien ja säärien rasvaukseen, suosittelen!

Lempiostos

20170429_131442.jpg

Mie en hirveesti tuoksuherkkänä siedä tuoksukynttilöitä mut tuo H&M Homesta ostettu Patsuli-tuoksukynttilä on juuri sopivan mieto että sitä voi polttaa parikin tuntia illassa eikä se silti tule tukahduttavana päälle. Plus toi purkki on älyttömän nätti!

Lempikosmetiikka

20170429_131007.jpg

Tekokynnet, vapaapäivien pelastus kun omat kynnet on ihan järkyttävät nysät xD nuo mustakärkiset o H&M mallistoa ja vaikka tosi nätit olikin niin ne ei vissiin oikein sopinu miun kynsien muotoon tai jotain, alkoi nimittäin jo melkein samana päivänä pomppimaan irti... Nuo lilat puolestaan on imPRESSin kynnet ja ne muuten kesti! Plus kun miulla oli nuo tyhy-päivänä (johon siis menin vapaapäivältä) niin yksi työkaveri innostu ihan tosissaan ja piti hirveen ristikuulustelun mistä ostettu, paljo makso ja kuin hyvin kestää :D Emotionista, reilu kymppi, hyvin kestää! Suosittelen muutenkin impressin ja expressin tekokynsiä joissa siis on liimapinta jo valmiina. Mutta niissä on sen liimapinnan päällä vielä suojakalvo jolloin se liima ei pääse ite pakkauksessa kuivumaan. Oisko miun ennätys jollain kynsillä päälle viikko! Ja ihan siis normaali elämää, käyn suihkussa ja pesen käsiä normaalisti tyylillä.

Jeps, siinäpä taas noita. Yritän tosissani nyt saada taas itseäni niskasta kiinni ja ryhdistäytyä bloginpidossa! Nyt vielä vähän kahvia ääntä kohti ja toiseen yövuoroon mars, ensi kerralla lisää. Ciao!