Tuntuu vähän hassulta sanoa että kotona taas, kun kuitenkin kotonahan mie oon viimosen reilun viikonkii ollu...? Mutta siis, eilen palasin taas Laprantaan, laukut (melkein) purettu ja tänään taas paluu arkeen, on nimittäin työkeikkaa taas edessä, yövuoroihin olisi tarkoitus vkloppuna orientoitua. Tuntuu vaan vähän hassulta, että vaikka miulla alkaakin seuraava pitkä työjakso vasta huhtikuussa (työsopimusten mukaan) niin melkeinpä mie tän maaliskuunkin olen töissä, joka viikolla nimittäin on vähintään pari työvuoroa xD esimieskin nauroi kun varmistettiin nuo vklopun yöt että "mie teen siulle taas työsopimuksen..." jo pelkästään tän vuoden työsopimuksista, jos siis lasketaan kaikki nää maaliskuun tulevat keikat mukaan saa jo melkoisen nivaskan :D

Reissu meni hyvin, ja mitenkäs muuten kun on heti tälläinen vastaanottokomitea vastassa kun ajettiin pihaan

20170301_182325.jpg

Tahvo meidän karvakorva on jo 13-vuotias ja edelleen jaksaa! Tosin kyllä se ikä vähän näkyy, ei oo enää ihan yhtä vikkelä juoksuaskel ku ehkä pari vuotta sitte :)

20170306_101441.jpg

Se näyttää ihan pöllöltä korvat noin!

No sainhan mie jotain kotona aikaiseksikin, tämän kuvan laitoin ensin naamakirjassa vihjeeksi siitä mitä on ohjelmassa

20170302_153427.jpg

Yksi kommentoi että näyttä ihan flyygelin sisustalta kun nopeesti katto xD voi kun oiskii! Oon jo vähän aikaa puhunu äitille (joka siis harrastaa ihan aktiivisesti kutomista, mm. yksi matto ja shaali on kulkeutunut minullekin!) että mie haluaisin sellasen perinteisen räsymaton missä on raidat liukuvärinä. Viime viikolla kun linkkiaikatauluja sun muita soiteltiin läpi niin hän tuumasi että nyt kun kerran tulet kotiin pidemmäksi aikaa niin mikset kudo itse? Äidillä on tosiaan omat kutomapuut vanhan navetan maitohuoneessa, josta on tehty ompeluhuone. Siitä seurasi seuraava kaksinpuhelu

Minä: Luuletko että mie ehin?
Äiti: Ehithän sie, puol metriä päivässä niin ihan hyvin ehtii!
Minä: No kai mie sitte ainakin yritän ehtiä.

Ja se oli siinä. Ja lopputulemahan oli lopulta se että kun torstaina laitettiin matto aluilleen niin mie jo lauantaina istuin tuvassa päättelemässä hups. xD saatoin vähän innostua! Mutta sanoisin että tuli aika hiano!

20170304_131444.jpg

Kuvakulmakin vähän vääristää mutta tuo toinen pää oikeesti oli vähän leveämpi kuin toinen ennen ku matto tuosta asettui mittoihinsa xD kaksmetrinen siitä tosiaan tuli, keittiöön mie tuota alunperin suunnittelin mutta katotaan nyt mihin mie sen keksin :)

Takas Laprantaan kun tuli nii ei ollukaan ihan niin kiva vastaanotto ovella...

20170309_123553.jpg

Viikon postithan siellä oli odottamassa...! Hyvä kun sisään pääsi ison lentolaukun kanssa ja matto kainalossa... no, äkkiähän tuon kasan toki perkasi kun suurin osa oli Etelä-Saimaata mutta onneksi jätin välioven auki kotoa lähtiessä!

Eilen illalla lähdettiin vielä O:n kanssa taas satamaan lenkille ja sieltäkin tuli otettua pari kuvaa

20170309_184241.jpg

 

20170309_185435.jpg

 

20170309_191326.jpg

Ja loppuun taas seuraava kohta 31-haasteesta:

17. Why and when did you start blogging?

Milloin ja miksi alotin bloginpidon? Aloitin abivuonna (herranjestas, tänä vuonna tulee jo seittemän vuotta... o.o). Syy siihen oli oikeastaan ihan vaan niinkin pinnallinen että halusin alottaa! Mie oon aina tykänny kirjottaa ja kun toiset ilmaisee itseään maalaamalla tai tanssimalla, mie ilmaisen laulamalla ja kirjoittamalla. Monta monituista tarinaa on tullut kirjoitettua ja itse asiassa tälläkin hetkellä on muutama pölyttymässä koneen kansioiden perukoilla.

Blogi on myös aina ollut miulle päiväkirja, tosin vähän on joutunu välillä sensuroimaan tekstiä, ei oo voinu kirjottaa ihan yhtä suorasti kun mitä paperiseen tai koneella pidettävään päivikseen, mitä lukee vain itse, voisi tulla mutta mutta... niin. Siinäpä ne suurimmat syyt taisi olla. Summa summarum, blogi on miulle avautumiskanava johon saan päässä pörräävät asiat hyvin avattua. Lisäksi nykyään, sen jälkeen kun muutin omilleni niin siitä on tullut myös väylä mitä kautta sukulaiset pysyy ainakin välillä kärryillä siitä mitä miun elämässä tapahtuu heh :D

Jep, siinäpä taas näitä. Ensi kertaan, ciao!