Huu, ensimmäinen lomaviikko alkaa vedellä viimeisiään, tosin viikon aikana ei kyllä ole lomasta ollut tietoakaan... Kalenterissa oli maanantaista torstaille joka päivä jotain, maanantaina laulu (viimonen kerta ja viimonen kerta vanhan open kanssa!) tiistaina puolestaan lääkelaskujen uusinnat (paikalla pitää istua puoli tuntia. minä laskin laskut n. 10 minuutissa, tarkistin 15 min ja leikin laskimellani 5 min...) keskiviikkona oli geokätköily-päivä (jei!) ja eilen puolestaan tapasin oppariparini kun ollaan ensi viikolla menossa tapaamaan ohjaajaa. Kuulostaa nyt hirveeltä valittamiselta mutta en minä oikeesti valita, olen itse tehnyt aikatauluni joten kaikki kunnossa. Viikonlopun voikin nyt sitten hölläillä :)

Tosiaan, geoätköily, en olekaan blogissa siitä puhunut. Yksi luokkakaverini sai minutkin innostumaan ja n. kahden kuukauden harrastamisen jälkeen saaliina on jo 22 kätköä jei! Meillä on kaverini kanssa ollut nyt kaksi isompaa geopäivää ja keskiviikolta saaliiksi tuli kymmenen kätköä mikä yllätti meidät molemmat, ei oltu varauduttu niin moneen :D ja pyörän mittariin puolestaan tuli kilometrejä n. 35 huhhuh... Lähdettiin tällä kertaa toiselle puolelle kaupunkia seikkailemaan ja vaikka välistä kävikin mielessä että missähän halvatussa me oikein ollaan, aina löydettiin kätköltä toiselle. Ehkä hauskin oli yksi kätkö mikä oli vanhan bunkkerin sisällä! Sisäinen arkeologi/aarteenmetsästäjäni heräsi vahvasti siinä vaiheessa kun tutkimme vanhaa bunkkeria taskulamppujen valossa. Tuli niin mieleen kaikki muistot kotipuolen bunkkerimuseolla vietetyistä hetkistä...! Kaveri ihmetteli miten minua ei pelottanut tai ahdistanut sisällä ollenkaan mutta kun selitin juoksennelleeni bunkkereissa in and around noin neljävuotiaasta asti niin asia selvisi. Ja kätkökin löytyi juhuu! Maltan tuskin odottaa seuraavaa kertaa!

IMG_0034-normal.jpg

Sitten taas vähän koruja. En edes muista miten kauan olen havitellut tuollaisia "tunnistelaattoja" ja kerta toisensa jälkeen jättänyt ostamatta suolaisen hinnan takia. Ei tee mieli maksaa kymmentä euroa parista metallilaatasta... Mutta eilen oli Glitterissä kaikki kaulakorut -30% niin totta kai semmoinen tilaisuus oli käytettävä hyväksi. Hintaa jäi lopulta reilu viisi euroa ja nyt minullakin on omat laattani!

IMG_0033-normal.jpg

Toinen koru on taas askista, 80 snt oli tuo söpöläinen. Opparikaverini ensimmäinen kysymys oli että onko toi merihevonen vai lohikäärme...? Miulle se on lohikäärme ♥ näyttää ihan Henkien Kätkemä-elokuvan Hakulta!

IMG_0032-normal.jpg

Loppuun näitä päivän piristyksiä. Piti käyttää fillari pyörätohtorilla kun alkoi eturenkaasta karkaamaan ilma vähän turhan hanakasti ulos. No, tohtori otti renkaan mukaansa ja sanoi että tässä menee viitisen minuuttia, voit oottaa vaikka pyörän luona. No minähän jäin vartioimaan fillariani melkein leijonaemon elkein. Kohta tohtori tulee takaisin ja ensimmäinen mitä huomasin oli tuo kirkkaankeltainen tulppa ilmaventtiilissä! Ihana! Ja mätsää pyörääni joka on siis myös semmoinen lämmin kanarialinnun keltainen! Pienet ilonaiheet, niistä on elämä tehty!

Eipä kai taas muuta, ciao!