No hui! Tämä on muuten sadas postaus Vuodatuksen puolella! Nii, eihän siinä menny ku... kaks ja puol vuotta päästä tähän pisteeseen hehe... Muttamutta, merkkihetken kunniaksi päätin ottaa hommakseni jälleen yhden postaushaasteen, nimittäin 31-päivää haasteen. Haaste kokonaisuudessaan löytyy täältä KLIK oon googletellu ties millä hakusanoilla viimeisen viikon ajan kun huomasin että kohta on sadas postaus tulossa mutta en löytänyt semmoista joka olisi mieleinen ja sellaista jossa saisin joka kohtaan edes JOTAIN! No sitten löytyi. Tosin sielläkin on muutama kohta joka on vähän niin ja näin mut... menköön. Eli sitten, ensimmäinen aihe:

1. Self portrait and 5 random facts about yourself

IMG_0427.jpg

Joudun nyt valitettavasti käyttämään vanhaa kuvaa kun ei ole julkaisukelposia otoksia tullut otettua tässä viime aikoina eh... tää kuva on muuten näkynyt aikaisemminkin siinä 5-arkikuvaa-haasteessa :) No niin eli... viisi random-faktaa hmmm....

1. Olen musiikkia, käsitöitä ja lukemista harrastava sairaanhoitaja Etelä-Karjalasta

2. Olen myös videopeli-geek, pelihyllystä löytyy useampi mm Assassin's Creed, yksi Tekken ja Devil May Cry. Tämä on maininnanarvoinen siksi että juuri viime viikolla sain lauluryhmän pojilta niin hauskat ilmeet kun tämä fakta minusta selvisi heille xD

3. Vaikka ikää löytyy 24-vuotta, ovat piirretyt elokuvat edelleen lähellä sydäntäni, etenkin Disney ja Studio Giblin elokuvat.

4. Kaikki japanilainen, tänne päin kiitos. Oli kyse sitten musiikista, sarjakuvista, piirretyistä tai kulttuurista, olen kiinnostunut :)

5. Työasun ja yökkärin housuja lukuunottamatta en käytä ollenkaan housuja, olen hametyttö :)

Jahas, siinä niitä. Ensi kerralla lisää.

Tuossa kun noista peleistä puhuin, pidettiin tällä viikolla O:n kanssa kunnon Tekken-turnaus :D sain vihdoin ostettua kakkoskapulan pleikkariini joten keskiviikko alkoi ensin kahvilla ja ruoalla ja jatkui seuraavan neljän tunnin ajan ihan hullulla nakutuksella :D lisäksi oltiin aika tasaväkisiä, Team Battlessa voitot meni aina vuoronperään :D tai lähes aina. Muutama lempiparikin löytyi, kuten esim seuraava:

20151021_143247.jpg

Baek Doo San ja Feng Wei tai kuten myö sanottiin: kohtaaminen korealaisen ja kiinalaisten mafian välillä xD johtuen siis noista asuista :D Baek oli muuten miun hahmo ja Feng O:n :)

Lisäksi nakitin taas O:n hovikuvaajaksi

IMG_1746.jpg

Tykkäsin tuosta Evenstar-kämmekkä mallista niin paljon että tein toisetkin hanskat, tällä kertaa vihreästä :) nyt näkyy myös vähän paremmin tuo malli :)

Loppuun vielä pakko jakaa pieni nolostumisen-hetki eiliseltä... Miun olkkarin tuuletusikkuna on kiukutellut siitä asti kun muutin viime vuonna, sen sulkuhakaset (en mie niiden oikeeta nimee tiedä...) jää useammin kuin yleensä jumiin puoleen väliin jolloin ikkuna ei siis mene kunnolla kiinni vaan jää millin verran raolleen niin että siitä vetää aika inhottavasti. No, eilen tuli mieleen että kokeilen ihan piruuttani että auttaisiko hakasten öljyäminen, vaikka epäilinkin ettei se mitään auta... I stand corrected... nyt ikkuna toimii kun junanvessa! Olenko oikeasti kärsinyt yli vuoden ajan ihan turhaan!? Ja lisäksi miulla on hämärä tunne että joku oisi joskus ehdottanu hakasten öljyämistä mutta meikäläinen totesi ettei ongelma siinä ole vaan ne hakaset jää ihan niinku johonkin kiinni öh... no kai ne jää jos ei rattaat kulje kunnolla...! Kyllä nauratti ja nolotti... :P mutta nyt toimii!

Jooh, eipä kai tässä muuta. Tänään vielä ohjelmassa Formuloita, josko nekin saataisin ajettua. Oli kyllä aika mielenkiintoinen lähetys eilen illalla :D huomenna puolestaan olisi edessä pitkä työpäivä, lupauduin tekemään tuplavuoron kun keikkoja katellessa tuumattiin että sekä aamusta että illasta puuttuu sh. Tarpeeksi eväitä niin kyllä se menee.

Eipä siis muuta tällä kertaa, ciao!