Tämä kyseinen postaus piti alunperin tulla jo eilen mutta olin siinä puoli yhdentoista aikaan kotona niin ei sitte enää jaksanu. Jaa miksi olin niin vasta niin myöhään kotona? No tämän takia:

MV5BMzU0NDY0NDEzNV5BMl5BanBnXkFtZTgwOTIx

Kuva Googlesta

Hobitti, Smaugin autioittama maa! ♥ Kävin eilen ensin kaverin luona kahvilla ja Carcassonnea pelaamassa ja illalla kipittelin Nuijamieheen ja lunastin itselleni lipun Hobitin toiseen osaan. Elokuvalta odotin paljon, ehkä jopa vähän liikojakin, ensimmäisen osan perusteella ja siksi että toisessa osassa tulisi muutama loistonäyttelijä (Benedict Cumberbatch ja Luke Evans) ja koska toisessa osassa tulisi Taru Sormusten Herrasta-kirjan all-time-suosikkini Legolas! Toivottavasti kukaan ei ymmärrä väärin, elokuva oli hyvä ja aion ehdottomasti hankkia sen kunhan tulee dvd:lle mutta en tiedä... Ei yltänyt ihan ensimmäisen osan tasolle mielestäni. Mutta kuten sanottu, loistava elokuva oli. Nauraa sai ja muutama hätkähdys ja sydämen tykytyskin tuli koettua :D lisäksi tein pienen taktisen virheen ja onnistuin valitsemaan istumapaikkani suoraan yhden kajarin alta... Olin valehtelematta muutamassa kohdassa sormet korvissa kun teatterin äänet on niin kovalla. Mutta nyt ei muuta kun odottelemaan kolmatta ja viimeistä osaa (tule jo!) ja kyseistä toista osaa dvd:lle.

Lisäksi vapaa-aika on kulunut seuraavissa merkeissä:

IMG_0821-normal.jpg

Lainasin tuossa syksyn harkan loputtua luokkakaveriltani Nintendo Game Cubin ja siihen Zelda wind Waker pelin :) itsellänihän oli aikaisemmin Zelda Phantom Hourglass Nintendo DS:lle mutta eipä siitä kovin paljoa apua ole tämän kaverin kanssa ollut... Huhheijaa, kun meni vähän aikaa totutella ohjaimiin, Link-parka hortoili kuin humalassa muutaman ensimmäisen päivän eikä se meno ihan viivasuoraa ole vieläkään öhm. Netistä on pitänyt välillä käydä kurkkimassa ohjeita siinä vaiheessa kun on puoli tuntia pyörinyt ympyrää ihmetellen että mihin hiivattiin sitä pitäisi oikein päästä ja mistä...?! Mutta sen olen huomannut että peliä pelatessa alkaa löytyä tietynlainen rytmi ja logiikka, joten eiköhän se tästä. Ja King of Red Lions on niin söpö! Vaikka onkin vene heheh :D

Eipä sitten taas muuta, ciao!