Ah, kätköily, mitä oli elämä ennen tämän harrastuksen löytymistä? Etenkin luontokätköt ja niiden etsintä on niin omiaan metsäpusikoiden ja heinäpellon kasvatille :D Tänään lähdettiin E:n kanssa aamulla liikkeelle puoli kahdeksan (vähän myöhästyttiin auringonnoususta mutta ei se tahtia haitannu :D) ja puoli kahden aikoihin löydettiin viimeinen.

IMG_0364-normal.jpg

Päivän eväät, termarillinen teetä, leipää ja trip. Tripin kanssa kävi kyllä vähän nolosti, evästauon saavuttua tajusin että pilli puuttuu...! No ei muuta kun kynsin ja hampain (kirjaimellisesti ehheh...) pieni lovi reunaan ja hyvin pelas :) tuo termari on muuten painonsa arvosta kultaa, etenkin kun lämmittää etukäteen, pitää tosi kauan lämpimänä. Aamulla ennen seitsemää laitoin teet sinne ja se on vielä nyt (17:10) lämmintä...!

IMG_0887-normal.jpg

Aamulla oli vielä vähän vilpoisaa joten pipo päähän. (Kiitos E kuvan ottamisesta!) Tuo on uusin tekeleeni ja nyt on pakko sanoa että sai olla viimeinen pipo vähään aikaan...! Reilu kymmenen vuotta neuloneena voisi kuvitella että yhden pipon tekisi yhdessä illassa mutta ei, tein tuota varmaan viikon...! Asiaan saattoi toki vaikuttaa että aloitin pipon uudelleen varmaan viiteen kertaan eheh... ai miten niin perfektionisti? Tuo pitsineule on Suuri Käsityökerho lehti 2/2008 ja alun perin pipon piti olla patenttineuletta mutta puolessa välissä iski esteettinen närästys ja päätin haluavani pipoon jotain kommervenkkiä aka pitsineuletta. No, ensin piposta tuli liian pieni, sitten liian iso, sitten tein jonkun tosi typerän virheen jonka takia piti purkaa lähes koko pipo mutta eilen sain sen lopulta valmiiksi ja sillä sekunnilla päätin että seuraava neuleeni ei ole pipo! Seuraava on.... hmmm... sukat? Joo, sukat on hyvät, en ookaan pariin vuoteen taas sukkia neulonu. Nokun äitiltä saa niin ei tarvi ite neuloa...! :3

Loppuun vielä vähän maisemakuvia ja Laprannan kaunista luontoa! Sattui vielä ihan täydellinen puolipilvinen sää niin ei kyllä ollut paremmasta väliä :)

IMG_0895-normal.jpg

E totesi että täähän on vähän ku ois jossain alpeilla! :)

IMG_0898-normal.jpg

Oho, sormi mukana... nooo, mitä pienistä :D

IMG_0910-normal.jpg

Voi jumpe miten keväiseltä näyttää! Yhessä pusikossa nähtiin jo pajunkissojakin! Olenko nukkunu parin kuukauden yli, onko nyt jo huhtikuu...?

Vielä kiitos E mukavasta päivästä, en kovin monen asian takia nousisi kuudelta aamulla sen jälkeen kun on melkein kaksi kuukautta noussut hätäseen kahdeksan ja yhdeksän aikoihin mutta geokätköily? Anything for that! :D

Eipä sitten taas muuta, ciao!